Casco chalet kopen? (geheel aan te passen)

Wilt u een speciaal op maat gemaakt casco chalet aanschaffen? Chaletbouw Wernsen is gespecialiseerd in het bouwen van chalets. Deze chaletbouwer was vele jaren gevestigd in het centraal gelegen Putten. Sinds 2018 heeft Chaletbouw Wernsen een groter pand in Barneveld betrokken. In de productiehal worden de werkzaamheden op ambachtelijke wijze uitgevoerd.

Speciaal voor de handige doe-het-zelvers produceert Chaletbouw Wernsen ook casco chalets. Tijdens de bouw van deze chalets zijn enkel de beste materialen goed genoeg. Op die manier kunnen wij te allen tijde onze kwaliteit garanderen. Bij Wernsen werken wij bij het ontwerpen van een chalet graag nauw samen met de klant. Hierdoor zijn al onze modellen uniek. Dat betekent geen standaard casco chalet bij Chaletbouw Wernsen!

Een uniek casco chalet

Chaletbouw Wernsen bouwt al jaren unieke chalets. Bij ons zult u geen kant en klare ontwerpen zien. Op deze manier onderscheiden wij ons van andere chaletbouwers. Het kan natuurlijk zijn dat u nog niet precies voor ogen heeft wat u wilt. Ook hierbij kunnen wij u adviseren. Kom gerust langs en bekijk alle mogelijkheden voor een uniek casco chalet. Wij kunnen u bijvoorbeeld inspireren aan de hand van reeds gebouwde casco chalets. Hieronder vindt u alvast een impressie van een aantal door ons gebouwde chalets.

Casco Chalet Bouwen

Wat is een casco chalet?

Chaletbouw Wernsen is erg flexibel en wij proberen dan ook meerdere mogelijkheden te bieden aan onze klanten. Een voorbeeld is dat wij naast het bouwen en ontwerpen van complete chalets, ook een voordeliger casco chalet op maat kunnen maken. Deze casco modellen zijn chalets waarbij enkel het exterieur wordt geleverd. De keuze voor een ‘leeg’ chalet is vaak erg in trek bij doe-het-zelvers, omdat ze het interieur graag zelf afwerken. Bent u op zoek naar een flexibele chaletbouwer met veel ervaring? Neem in dat geval gerust contact met ons op en ontdek direct alle mogelijkheden!

Direct contact

U bent van plan om een casco chalet te laten bouwen? In dat geval helpt Chaletbouw Wernsen graag om uw droomchalet te kunnen realiseren! Naast het bouwen van casco modellen kunnen wij uw chalet ook compleet opleveren, desgewenst zelfs turnkey (gestoffeerd en gemeubileerd). We bouwen ook uw berging, tuinhuis en nog veel meer. En wist u dat we ook mantelzorgwoningen bouwen?

Voor meer informatie of vragen kunt u het best contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0341 – 78 51 62 of te mailen naar info@chaletbouw-wernsen.nl. De ervaren medewerkers van Chaletbouw Wernsen helpen u graag!