Chaletbouw Apeldoorn: het vakantiegevoel binnen bereik

Chaletbouw Apeldoorn

Chaletbouw nabij Apeldoorn: de oplossing voor u wanneer u op zoek bent naar een betaalbare vakantiewoning in de regio Apeldoorn. Met een recreatiewoning als tweede huis in een prachtige omgeving hebt u het vakantiegevoel altijd binnen handbereik. U kunt komen en gaan wanneer u maar wilt. Chaletbouw Wernsen helpt u graag bij het realiseren van uw droomchalet. Wij bouwen voor u graag een kwalitatief hoogwaardig chalet, waarin u zich direct helemaal thuis voelt!

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DE CHALETS

Het gemak van een chalet

Zoekt u het heerlijke, vrije buitengevoel? Lekker weggaan wanneer u dat wilt? Maar zit u niet te wachten op de rompslomp van tijdig boeken of een tent opzetten? Met uw eigen chalet combineert u het buitengevoel met het comfort van een eigen recreatiewoning. Een chalet waarin u zich altijd welkom weet.

Is dit wat u altijd al wilde realiseren? Kies dan voor Chaletbouw Wernsen, vertrouwde en gespecialiseerde chaletbouw dichtbij Apeldoorn.

Twee redenen om te kiezen voor chaletbouw vlakbij Apeldoorn

Als u die keuze gemaakt hebt, als u een eigen chalet wilt laten bouwen door Chaletbouw Wernsen, maakt u direct gebruik van een aantal voordelen:

Uniek

Chaletbouw Wernsen is niet zomaar de vertrouwde en gespecialiseerde chaletbouw dichtbij Apeldoorn. Wij werken niet met kant-en-klare ontwerpen. Wij realiseren uw tweede woning volledig afgestemd op uw wensen. U kunt dus zelf de indeling bepalen. Geen inrichting die u graag anders zou willen zien. Geen bed dat niet lekker slaapt. U krijgt alles zoals u dat wenst. Dat geldt ook voor de buitenkant van uw chalet. U creëert uw droomchalet door te kiezen voor een chaletbouw in de buurt van Apeldoorn. Een droomchalet dat vanaf het allereerste begin voelt als uw tweede huis!

Locatie

Laat u uw chalet in de buurt van Apeldoorn plaatsen, dan hoeft u zich niet te vervelen. Wie kent niet Paleis Het Loo? Maar de stad Apeldoorn staat óók bekend om haar mooie stadsparken: het Oranjepark, het Verzetstrijderspark, het Prinsenpark en Wilhelminapark, om er maar eens een paar te noemen.

Voor kinderen heeft de stad een aantal leuke attracties. Breng een dagje door in Apenheul. Bezoek het Nederlands Politiemuseum. Geniet met het hele gezin van attractiepark Koningin Julianatoren.

Bent u een cultuur- en natuurliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Waar u uw kavel ook koopt dichtbij Apeldoorn, Chaletbouw Wernsen zorgt ervoor dat uw tweede woning op de gewenste locatie komt!

Op zoek naar chaletbouw vlakbij Apeldoorn?

Wilt u een chalet laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@chaletbouw-wernsen.nl of te bellen naar 0341 – 78 51 62.

Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen. Ons bedrijf is gevestigd aan de Koningsbergenweg 19 te Barneveld. Wij nodigen u graag uit bij ons in de productiehal. U kunt daar met eigen ogen zien hoe wij de chaletbouw nabij Apeldoorn inrichten, en wat u van ons kunt verwachten!