Chaletbouw Arnhem: altijd unieke chalets

Zoekt u een gespecialiseerde chaletbouwer dichtbij Arnhem? Uw droomchalet begint bij Chaletbouw Wernsen! Voor een weekendje weg of een langere vakantie is zo’n eigen chalet een prachtige uitvalsbasis. Even weg van het drukke leven thuis. Even tot rust komen en ultiem ontspannen. Dat kan in een chalet dat wij compleet hebben afgestemd op uw wensen en behoeften. Ieder chalet is anders, altijd uniek en op maat gemaakt. Kiezen voor kwalitatief hoogstaande chaletbouw dichtbij Arnhem is dus kiezen voor Chaletbouw Wernsen. Wij maken een tweede huis voor u, waarin u zicht direct thuis voelt!

De mogelijkheden van chaletbouw in de buurt van Arnhem

Kiest u – op zoek naar gespecialiseerde chaletbouw dichtbij Arnhem – voor Chaletbouw Wernsen, dan maken wij uw droomchalet op basis van een uniek ontwerp.

En uniek is bij ons ook écht uniek! Uw tweede huis is een weerspiegeling van uw wensen. Meer dan dat: wij kunnen uw recreatiechalet ook turnkey opleveren. Net zo compleet als u zelf wilt. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd? Prima. Wilt u bij oplevering het bestek in de keukenladen vinden? Ook goed. Dan hoeft u alleen nog maar de kurkentrekker te pakken om te toosten op uw nieuwe bezit.

Ook goed om te weten: wij houden de productie van uw toekomstige tweede woning geheel in eigen beheer. Uw wensen zetten wij linea recta door naar de productiehal.

Bekijk hieronder een tweetal door Wernsen gerealiseerde chalets.

Uw tweede thuis

Chaletbouw Wernsen is het goede adres voor chaletbouw dichtbij Arnhem. Wij zetten uw op maat gemaakte, tweede woning op de plek van uw keuze. Omdat Chaletbouw Wernsen u alle vrijheid biedt in het zelf ontwerpen van uw recreatiechalet, wordt uw tweede woning écht een tweede thuis in de omgeving waar u graag wilt wonen. Uw chalet is onderhoudsvriendelijk. U gaat zorgeloos genieten van uw tweede woning!

Zelf ontwerpen? Maar misschien hebt u nog geen idee hoe uw tweede thuis eruit moet gaan zien. Geen enkel probleem. Neem even rustig de tijd om bij ons inspiratie op te doen. Wij adviseren u graag in het ontwikkeltraject. En wij kunnen u een groot aantal prachtige voorbeelden laten zien van mooie chaletbouw dichtbij Arnhem.

Chaletbouw in de regio Arnhem, een goede keuze

Voor chaletbouw in de regio Arnhem moet u bij Chaletbouw Wernsen zijn. Er zijn redenen genoeg waarom wij met veel plezier uw droomchalet in deze schitterende omgeving willen plaatsen. Even naar het Nederlands Openluchtmuseum? Wandelen of fietsen door de verschillende landschappen van Nationaal Park De Hoge Veluwe? Met de kinderen of kleinkinderen een dagje naar Burgers’ Zoo? Het ligt in de regio Arnhem allemaal binnen uw mogelijkheden.

Krijgt uw chalet in uw gedachten al wat meer vorm? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Dat kan via info@chaletbouw-wernsen.nl of 0341 – 78 51 62. Wilt u liever bij ons langskomen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze productiehal. U vindt ons aan de Koningsbergenweg 5 in Barneveld. Wij vertellen u dan graag meer over al onze mogelijkheden van chaletbouw in de regio Arnhem!