Chaletbouw Arnhem: voor een uniek ontwerp

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in chaletbouw dichtbij Arnhem? Uw droomchalet begint bij Chaletbouw Wernsen! Een eigen chalet is dé uitvalsbasis voor een langere vakantie of heerlijk weekendje weg. Even weg van het drukke leven thuis om tot rust te komen. Ultiem ontspannen doet u in een chalet compleet afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarom vindt u bij ons geen standaardmodellen, maar unieke ontwerpen. Een ontwerp waarin u zich thuis voelt!

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DE CHALETS

De mogelijkheden van chaletbouw in de buurt van Arnhem

Een uniek ontwerp betekent bij Chaletbouw Wernsen ook echt een ontwerp naar uw wensen. De productie is in eigen beheer. Qua chaletbouw nabij Arnhem kunt u daarom kiezen uit eindeloze mogelijkheden.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de optie van een casco chalet. Wij leveren dan enkel het exterieur; het interieur verzorgt u zelf. Ideaal voor de doe-het-zelver. Liever een compleet chalet waar u zo in kunt? De sleutel omdraaien en direct genieten in uw Wernsen chalet? Volledig gestoffeerd en gemeubileerd? Dat is turnkey. Zo compleet dat het bestek al in de lade kan liggen. U hoeft bij wijze van spreken alleen de koffie nog in te schenken. Bekijk hieronder een tweetal door Wernsen gerealiseerde chalets.

Chaletbouw Arnhem
Chalet Laten Bouwen Arnhem

Uw tweede thuis

Wat betreft chaletbouw bij Arnhem door Wernsen is er dus veel mogelijk. Behalve een eigen vakantiehuis op een plek naar keuze, biedt een Wernsen chalet nog meer voordelen. Omdat Chaletbouw Wernsen u alle vrijheid in ontwerp biedt, heeft u de mogelijkheid om uw droomchalet te laten ontwerpen. Geen standaardtype vakantiehuis, maar een tweede thuis.

Misschien heeft u nog geen idee hoe dat tweede thuis eruit moet zien. Wij hebben veel ervaring met chaletbouw in onder andere Arnhem, waardoor u bij ons genoeg inspiratie op kunt doen. Daarbij zijn de chalets ook onderhoudsvriendelijk. Dat betekent zorgeloos genieten van uw chalet!

Meer weten over chaletbouw in de regio Arnhem?

Bent u geïnteresseerd in chaletbouw vlakbij Arnhem? De stad van het Nederlands Openluchtmuseum, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Burgers’ Zoo? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Dat kan via info@chaletbouw-wernsen.nl of 0341 – 78 51 62. Wilt u liever langskomen in onze productiehal? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen . U vindt ons aan de Koningsbergenweg 5 in Barneveld. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van chaletbouw in Arnhem!