Chaletbouw Nederland

Op zoek naar dé deskundige partner in chaletbouw in Nederland? Neem dan gauw contact op met Chaletbouw Wernsen. Wij ontwerpen en bouwen met veel plezier uw droomchalet! Van Appelscha tot Weert: door heel Nederland heen leveren onze chaletbouwers de prachtigste recreatiewoningen, precies zoals onze klanten het graag willen.

Chaletbouw Wernsen doet dit al tientallen jaren. Wij hebben een grote expertise opgebouwd in het ontwerpen van de prachtigste chalets. We zijn dan ook erg benieuwd welke ideeën u hebt. We staan te popelen om voor u aan de slag te gaan. Om van uw gedroomde chalet uw droomchalet te maken. Bel of e-mail ons dus meteen. Of vraag eenvoudig online een offerte aan. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DE CHALETS

Laat uw eigen chalet ontwerpen

Bent u straks de trotse eigenaar van uw eigen chalet, dan zult u al gauw merken dat u in uw recreatiewoning veel meer tijd doorbrengt dan u ooit had vermoed. Binnen de kortste keren is het chalet uw tweede woning. Voor kwalitatief hoogstaande chaletbouw in Nederland gaat u naar Barneveld. Naar Chaletbouw Wernsen. We ontwerpen uw chalet exact zoals u het voor ogen hebt. Zo is ieder chalet uniek! Zo voelt u zich ook direct thuis in uw vakantiewoning.

Diverse modellen mogelijk

Chaletbouw Wernsen levert maatwerk. Maar dan wel gebaseerd op enkele basismodellen. Die maken wij vervolgens voor u geheel op maat. Zo kunt ua als basismodel kiezen voor een zogeheten enkel chalet, dubbel chalet, hoekchalet of een special.

Ons hotelchalet is zo’n special. Dat is een soort studio, waarbij we de woonkamer, slaapkamer en keuken in één en dezelfde ruimte situeren. bevinden. Een andere special is de lodge. Die benaming roept het beeld op van een woning in een ongerepte wildernis. Onze lodge heeft inderdaad de trekken van een mooie blokhut. De wildernis leveren wij er niet bij.

Ook projectmatige chaletbouw in Nederland

De chaletbouw in Nederland richt zich in het algemeen op zowel de particuliere markt én op grote projecten. Chaletbouw Wernsen is al vele jaren van beide markten thuis. Zo hebben we al diverse vakantieparken mogen voorzien van een prachtige serie innovatieve chalets.

Bent u als parkeigenaar of investeerder geïnteresseerd naar onze mogelijkheden? Wij ontzorgen u graag. Zo nemen we alle administratieve rompslomp uit handen. We vragen voor u de benodigde vergunningen aan. We ontwerpen en bouwen, zorgen voor het transport van de chalets naar uw vakantiepark en voor de plaatsing van het chalet op de plek die u wenst. Met de recreatiewoningen van Chaletbouw Wernsen krijgt uw park de mooie, moderne uitstraling zoals u die in gedachten hebt.

Neem contact met ons op

Gevestigd in Barneveld realiseren wij kwalitatief hoogstaande chaletbouw in heel Nederland. We kijken ernaar uit om met ons team van ervaren bouwers ook voor u aan de slag te gaan.

U bereikt ons gemakkelijk en snel via de telefoon – 0341 – 78 51 62 – of via e-mail – info@chaletbouw-wernsen.nl. Bel of mail ons. Dan nemen we alle tijd om uw specifieke wensen te bespreken. Hopelijk kunnen we dan binnen korte tijd beginnen met het ontwerp! Aarzel niet langer en kies net als velen voor u voor Wernsen: dé chaletbouwer van Nederland!