Chaletbouwer nodig?

Voor uw droomchalet op maat bent u op zoek naar een ervaren chaletbouwer die hoogstaande kwaliteit levert. Zoek niet langer. U hebt met Chaletbouw Wernsen het juiste bedrijf gevonden!

Onze kantoren, showroom en ruime productiehal bevinden zich alle onder één dak in het centraal gelegen Barneveld. In de showroom doet u inspiratie op. Wij laten u graag onze productiehal zien, waarin de mooiste droomchalets aan een lang leven beginnen. Voor ons is natuurlijk een mooie uitstraling belangrijk. Maar niet alleen. Om de levensduur van uw tweede woning te optimaliseren, gebruiken we de beste materialen.

Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met onze klanten erg belangrijk. Om een droomchalet te realiseren, hebben we uw ideeën en wensen nodig. Die combineren wij met het basismodel dat daar het beste bij past. Uit die kruisbestuiving komt uw exclusieve tweede woning tevoorschijn. Ieder chalet dat ontstaat in onze productiehal is uniek. Iedere opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging die we graag en met veel expertise aangaan.

Onderscheidend als chaletbouwer

Kant-en-klare modellen zult u bij ons niet vinden. Wij bouwen alleen chalets waarin u als eigenaar zichzelf in terug kunt vinden. Daarmee onderscheidt Chaletbouw Wernsen zich op een unieke manier. Aan de hand van uw eigen ideeën ontwerpen wij het chalet dat helemaal bij u past.

Hebt u nog geen idee wat voor chalet u wilt? Wij geven u graag advies en laten u vol enthousiaste trots een hele reeks reeds gebouwde chalets zien. Op deze manier krijgt u vanzelf inspiratie om uw eigen kleur te geven aan het chalet van uw dromen.

Chaletbouwer levert ook turnkey

Geheel naar wens kunnen wij uw chalet ook turnkey opleveren. Dat wil zeggen: met alles erop en eraan. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Met de bestekladen en de servieskast gevuld. Op deze manier hoeft u echt enkel de sleutel om te draaien om direct te kunnen genieten van uw nieuwe chalet.

Contact opnemen

Wilt u uw gedroomde chalet laten bouwen door een ervaren chaletbouwer? Wij gaan graag met u de mooie uitdaging aan om van uw gedroomde chalet een echt droomchalet te maken. U kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@chaletbouw-wernsen.nl of te bellen naar 0341 – 78 51 62. Wij staan u graag te woord! Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen bij Chaletbouwer Wernsen.