Dubbel chalet

Wanneer u leefruimte nodig hebt en ook weet te waarderen, is een dubbel chalet voor u de juiste keuze. U geniet thuis van het aantal vierkante meters. Dat woongenot wilt u ook in uw vakantie ervaren. Dat is heel goed mogelijk in een dubbel Wernsen-chalet.

De dubbele chalets die wij bouwen, hebben ieder een eigen uitstraling. Welk type ook aan de basis ligt van uw droomchalet, het biedt u de luxe en het comfort dat u ook thuis gewend bent.

Een dubbel chalet biedt bijna twee keer zo veel ruimte als een enkel chalet. Dat betekent dat de mogelijkheden voor een ruimtelijke indeling veel groter zijn. Genoeg om u en uw familie prachtige ontspannen momenten te kunnen bieden in de omgeving die u wenst.

Chaletbouw Wernsen, ervaren in maatwerk

Voor maatwerk bent u bij Chaletbouw Wernsen aan het juiste adres. Ook als u kiest voor een ruim dubbel chalet. Met liefde en aandacht gaan wij voor u aan de slag. Alles, ook de kleinste details, verzorgen wij tot in de puntjes.

Daarvoor hebben wij in onze eigen productiehal in Barneveld bijna eindeloze mogelijkheden. Als resultaat krijgt u een prachtig eigen chalet dat helemaal bij uw wensen en ideeën past.

Uw chalet krijgt een prachtige uitstraling, passend bij de omgeving waar u het chalet wilt laten plaatsen. Meer nog: voor uw dubbel chalet gebruiken wij de beste materialen. We zijn er trots op ons vakmanschap te tonen in het chalet dat wij voor u bouwen. Die ambachtelijkheid vertaalt zich naar duurzaamheid en comfort. U geniet van uw vrije momenten in een dubbel chalet dat – vanwege de duurzame materialen – bijna geen onderhoud vergt.

Een dubbel chalet bouwen?

Naar wens levert Chaletbouw Wernsen uw dubbel chalet turnkey op. Met alles erop en eraan. Gemeubileerd en gestoffeerd zoals u dat wilt. Met de bedden opgemaakt, de servieskast gevuld en met het bestek in de laden.

Een turnkey oplevering betekent heel concreet dat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om te genieten van uw nieuwe dubbele chalet. U hoeft bij wijze van spreken alleen de kurkentrekker uit de besteklade de halen om een prachtige fles wijn te openen, om zo uw tweede woning in te wijden. Wij zorgen er graag voor dat u geen omkijken meer hebt naar het interieur. Dat u uw vrije tijd volledig naar wens kunt benutten, óók tijdens de bouw van uw dubbel chalet.

Chaletbouw Wernsen, altijd een uniek ontwerp

Bij Chaletbouw Wernsen krijgt u een uniek dubbel chalet. Helemaal zoals u dat voor ogen hebt. Wij hebben een aantal basismodellen. Daarop variëren wij graag als we daarmee uw persoonlijke woonwensen kunnen vervullen.

Wilt u een dubbel chalet kopen, maar weet u nog niet precies hoe dat eruit moet zien? Dat snappen wij. Daarom bespreken wij graag rustig met u alle mogelijkheden. We laten u dingen zien. We adviseren u op basis van onze jarenlange expertise. Langzaam zal zo voor u het beeld ontstaan van het chalet dat bij u past.

Wilt u ‘s avonds op een overdekte veranda zitten? Of lekker voor de open haard? Of toch liever centrale verwarming of vloerverwarming gecombineerd met de open haard? Het kan allemaal. Alles wat in een huis of villa mogelijk is, kunnen wij realiseren in uw dubbel chalet.

Een dubbel chalet kopen

Wilt u graag meer weten over het kopen van een dubbel chalet op maat? Bel 0341 – 78 51 62 of e-mail naar info@chaletbouw-wernsen.nl.

Wilt u gelijk een afspraak maken om een dubbel chalet te laten bouwen? Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar! Chaletbouw Wernsen is actief in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen voor een dubbel chalet!