Enkel chalet

Het enkel chalet is ons basismodel waarop wij eindeloos kunnen variëren. Hoe wilt u uw recreatiewoning hebben? Heerlijk compact, omdat u toch niet zoveel ruimte nodig hebt? Of ruim bemeten, omdat u ook uw familie en vrienden een weekend wilt kunnen ontvangen? Uw wensen honoreren wij graag.

Daarin willen we heel ver gaan. Zo kunnen wij uw enkel chalet turnkey opleveren. Met alles erop en eraan zoals u dat graag wilt. Dat kan volledig gestoffeerd en gemeubileerd zijn. Maar ook met de bedden opgemaakt, de servieskast gevuld en het bestek keurig netjes in de laden. Bij een turnkey oplevering stapt u uw enkel chalet binnen dat direct gebruiksklaar is. Zo voelt een enkel chalet al gauw een vrijetijdsvilla. Dat is zorgeloos genieten van een Wernsen-chalet!

Enkel chalet: veelzijdig en voordelig

Het is verbazingwekkend hoeveel u kunt variëren in een enkel chalet. Toch kan dit chalet prijstechnisch relatief gunstig uitvallen. Vanwege de afmetingen kunnen we het enkele chalet vrij snel realiseren. Ook is dit type eenvoudig te transporteren. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de opties en uitvoeringen.

Wilt u meer weten over het enkel chalet? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0341 – 78 51 62 of een e-mail te sturen naar info@chaletbouw-wernsen.nl.