Hoekchalet

Een hoekchalet biedt u veel ruimte om te leven en te recreëren. Zowel binnen als buiten. Want door de praktische L-vormige opstelling kunt u gebruikmaken van een heerlijk beschut terras dat u vanuit de woonkamer kunt betreden. Laat u uw hoekchalet bouwen door Chaletbouw Wernsen, dan vindt u daarin het comfort dat u wenst. Zo wordt uw hoekchalet de tweede woning waar u graag en veel verblijf!

Een Wernsen-hoekchalet is puur vakmanschap

Bij Chaletbouw Wernsen hebben wij gedurende jaren een rijke expertise opgebouwd. In die tijd hebben wij veel chalets met liefde en ambachtelijke passie gemaakt. Ieder chalet weer anders. Maatwerk op basis van de wensen van de koper. Daarom horen wij graag van u hoe uw hoekchalet er in gedachten uit ziet. Wij vertalen die wensen in een bouwtekening en bespreken die met u.

Koopt u een hoekchalet van Chaletbouw Wernsen, dan mag u erop vertrouwen dat wij alles voor u verzorgen, zelfs tot in de kleinste details. In onze ruime productiehal kunnen wij bijna alles maken. Voor ons zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Een Wernsen-hoekchalet is niet alleen stevig gebouwd, het is ook van een hoogstaande kwaliteit en heeft een prachtige, duurzame uitstraling.

Uw eigen hoekchalet zetten wij neer op de plek die u wenst. Daar zal het opgaan in het omringende landschap, alsof het er altijd al heeft gestaan. Een prima isolatie draagt bij aan het wooncomfort dat u in uw recreatiewoning ervaart. En uw chalet is bijna onderhoudsvrij. Dat is het resultaat van passie en vakmanschap.

Een Wernsen-hoekchalet: altijd uniek

Wij maken uw hoekchalet volledig naar wens. Dat maakt dat uw recreatiewoning uniek is. Er is geen tweede van te vinden. Om tot zo’n uniek hoekchalet te komen, hebt u heel veel keuzemogelijkheden. Misschien wel te veel om in één keer te overzien. Daarom nemen wij graag met u samen even rustig de mogelijkheden door.

In dat proces krijgen we uw wensen helder in beeld. Geven wij u passende adviezen op basis van onze ruime expertise. Komen we tot een voorstel van wat uw hoekchalet kan worden. Pas als alles duidelijk is, gaan we aan de slag om uw droomchalet te bouwen.

Vragen over dit hoekmodel?

Hebt u vragen over het bouwen of kopen van een hoekchalet? Wilt u een vrijblijvende afspraak plannen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341 – 78 51 62 of te e-mailen naar info@chaletbouw-wernsen.nl.