Mantelzorgchalets

Uw ouders waren ooit vitaal en krachtig. Maar nu? Hoelang kunnen ze nog zelfstandig wonen? U merkt hoe langzaam maar zeker de mantelzorg meer van uw tijd in beslag neemt. Komt daarmee een zorgcentrum dichterbij? Alleen als het écht niet anders kan!

In deze situatie is een zorgchalet van Chaletbouw Wernsen voor u én uw ouders de oplossing. Wij bouwen het en plaatsen het op uw terrein of dat van uw ouders. Uw ouders blijven zo in een vertrouwde omgeving wonen. Gezellig. En u houdt van dichtbij een oogje in het zeil, zonder steeds op en neer te hoeven rijden. Op deze manier houdt u de mantelzorg langer vol.

Omdat u aan die mantelzorg uw handen vol hebt, laat u zich bij ontwerp en bouw ontzorgen door een specialist die betrokken is op uw omstandigheden.

Zorgwoning op maat

De zorgwoningen van Chaletbouw Wernsen bieden ruimte en comfort. Wij honoreren uw speciale wensen en bieden verschillende mogelijkheden voor een mantelzorgchalet op maat. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele vergunningen. Wanneer u bij ons langskomt om te informeren, checken we de regels in uw woonplaats. Is daar een vergunning nodig, dan nemen wij u de hele papierwinkel uit handen.

U bepaalt zelf hoe uw mantelzorgchalet eruit komt te zien. Bij ons is alles mogelijk qua vorm en stijl. Wilt u extra opties zoals een erker, openslaande tuindeuren, een inloopdouche, een jacuzzi, een sauna? In overleg met ons krijgt uw zorgchalet steeds meer vorm. U kunt rekenen op een ambachtelijke bouw en keuze uit vele onderhoudsvriendelijke materialen. Als u dat wenst, kunnen we het mantelzorgchalet turnkey opleveren. Met alles erop en eraan. Wij kunnen voor u de servieskast vullen, het bestek in de lade doen en het bed opmaken.

Dat is mantelzorg met een dikke woonplus.