Mantelzorgwoning prijzen

Benieuwd naar de gunstige mantelzorgwoning prijzen van Chaletbouw Wernsen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Wij kunnen voor u een mantelzorgwoning op maat maken of een standaard zorgchalet opleveren. Daarbij heeft u een schat aan mogelijkheden qua bouwstijl, qua vorm van het chalet en wat betreft de extra opties zoals een jacuzzi of sauna. Alles wat voor een woning mogelijk is, kunnen wij in de regel ook realiseren voor uw zorgchalet. Als u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij een goede inschatting geven van de kosten. Wij ontzorgen van vergunningsaanvraag tot aan plaatsing.

Verschillende mantelzorgwoning prijzen

De mantelzorgwoning prijzen kunnen verschillen afhankelijk van uw wensen. Zo kan Chaletbouw Wernsen uw chalet casco of turn-key opleveren. Bij de casco mantelzorgwoning verzorgen wij alleen het exterieur. U bepaalt dan zelf wat u doet met het interieur. Bij het turn-key zorgchalet zorgen wij zowel voor het in- als exterieur. Wij leveren uw mantelzorgwoning geheel gestoffeerd en gemeubileerd op. U hoeft enkel de sleutel nog om te draaien en kunt meteen uw intrek nemen in het zorgchalet. Beide soorten mantelzorgwoningen zijn onderhoudsvrij.

Chaletbouw Wernsen ontzorgt

In de regel kunt u een mantelzorgwoning vergunningsvrij bouwen. Mocht er bij uitzondering toch een vergunning nodig zijn, dan vragen wij deze direct voor u aan. Dit is bijvoorbeeld het geval als u in een monumentaal pand woont. Heeft u al een chalet staan? Dan kunt u deze bij ons inruilen.

Referenties Chaletbouw Wernsen

Prima service, prettig meedenken, een chalet van alle gemakken voorzien en gebouwd met zicht op de toekomst: het zijn zomaar een paar reacties die wij kregen van klanten die u voor gingen. Benieuwd wat er nog meer wordt gezegd over Chaletbouw Wernsen?

Contact met Chaletbouw Wernsen

Wilt u Chaletbouw Wernsen inschakelen om de mantelzorgwoning voor uw ouders te realiseren? Dan vragen wij, naast de wensen die u heeft, enkel om een aantal basisgegevens. Vervolgens kunnen wij voor u aan de slag. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0341 – 77 31 73.

Pagina bekijken