Mantelzorgwoning te koop

U zocht op “mantelzorgwoning te koop” en kwam terecht op deze pagina? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U hoeft namelijk niet genoegen te nemen met een tweedehands mantelzorgwoning, want u kunt bij Chaletbouw Wernsen terecht voor een zorgchalet op maat! Liever een meer voordelige oplossing? Dan kunt u terecht voor bijvoorbeeld deze mantelzorgwoning. Zo ziet u: wij bieden voor ieder wat wils.

Mantelzorgwoning te koop bij Chaletbouw Wernsen

Chaletbouw Wernsen heeft een mantelzorgwoning te koop die wij geheel naar uw wensen kunnen opleveren. Het actuele aanbod woningen kunt u op de website bekijken. Weet u niet goed wat u wilt? Bekijk dan voorbeelden op onze website. Ook kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Wij hebben al tal van mantelzorgwoningen opgeleverd, dus hebben een schat aan ideeën voor uw situatie.
Wij bouwen het zorgchalet in onze productiehal te Barneveld. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het chalet wordt geplaatst op de locatie die u ons heeft doorgegeven. Het enige dat u hoeft te doen, is de meubels en de inventaris in het chalet te plaatsen. Heeft u gekozen voor een turn-key chalet, dan hoeft u zelfs dat niet te doen. Na plaatsing is de mantelzorgwoning direct bewoonbaar.

Voordelen zorgchalet tegenover mantelzorgwoning occassion

Twijfelt u tussen een mantelzorgwoning occasion of tweedehands mantelzorgwoning en een nieuw mantelzorgchalet? Een nieuwe mantelzorgwoning heeft verschillende voordelen. Hieronder enkele voorbeelden:

  • U kunt het mantelzorgchalet precies zo laten bouwen als u wilt. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen wat betreft de bouwvorm of de woonstijl, ook wat betreft de faciliteiten zoals een jacuzzi of een sauna zijn mogelijk.
  • De mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Een mantelzorgwoning is niet alleen waardevast, het is ook een duurzame investering. Uw vermogen blijft namelijk behouden.
  • Wij voeren specifieke zorgaanpassingen door in de woning, zodat de mantelzorg wordt verlicht.

Voor beiden soorten mantelzorgwoningen geldt dat u hulpbehoevende ouders in een vertrouwde omgeving kunt huisvesten. Het zorgchalet wordt in uw tuin of in de tuin van uw ouders geplaatst. Niet alleen hebben zij veel meer rust en privacy dan bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, ook zijn zij langer zelfstandig op deze manier.

Wilt u meer informatie over een mantelzorgwoning? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook direct informatie aanvragen.

Wat is een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op je terrein, bijvoorbeeld in je tuin. De woning is bedoeld voor een persoon die je verzorgt als mantelzorger. Dit kunnen hulpbehoevende ouders zijn of een gehandicapt kind.

Waarom een mantelzorgwoning bouwen?

Een mantelzorgwoning bouwen is de ideale oplossing om te voorkomen dat uw zorgbehoevende ouders of uw gehandicapte zoon of dochter naar een zorginstelling moeten verhuizen.

Is een mantelzorgwoning vergunningsvrij te bouwen?

Een mantelzorgwoning is vergunningsvrij. U hoeft dus geen melding te maken bij uw gemeente.