Mantelzorgwoning, maar dan 100% zorgenvrij

Een mantelzorgwoning plaatsen bij uw woning? Kies voor duurzame en onderhoudsarme woningen van Wernsen Chaletbouw. Die combineren schitterende architectuur met een slimme indeling én comfortabele inrichting. Daar voelt de bewoner zich meteen thuis, ook als verhuizen best een ingrijpende stap is.

Brochure aanvragen

Binnenkort is het niet meer nodig om een vergunning aan te vragen voor een mantelzorgwoning in de tuin. Dat is het wetsvoorstel dat minister Hugo de Jonge doet aan de Tweede Kamer. Vaak kan een mantelzorgwoning al zonder vergunning worden geplaatst, maar het kabinet wil dit nog makkelijker maken.

Wernsen staat garant voor een hoogwaardige, duurzame bouwkwaliteit. Door de toegepaste materialen is uw mantelzorgwoning vrijwel onderhoudsvrij… zo kunt u zich richten op de bewoner en niet op de woning. Omdat de woning van hoge kwaliteit is, behoudt deze haar waarde bij toekomstige verkoop.

Wernsen Chaletbouw biedt alle mogelijkheden voor enkele en dubbele mantelzorgwoningen. Naast ons standaardprogramma is ook maatwerk mogelijk, precies passend bij uw persoonlijke wensen én beschikbare ruimte. Met een uitgekiend 5-stappenplan ontzorgen we u van eerste gesprek tot oplevering op locatie.

Meer weten? Vraag vrijblijvend de brochure aan!