Mobiele woning laten bouwen?

Een mobiele woning van Chaletbouw Wernsen biedt u de mogelijkheid om comfortabel te wonen in een tweede droomhuis. Bij ons begint het allemaal aan de tekentafel. Op basis van uw wensen maken wij een passend ontwerp. Wij ontwerpen chalets die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Een groot voordeel van een mobiele woning is dat u de woning eenvoudig kunt verplaatsen. Verder biedt de woning genoeg ruimte om comfortabel te leven.

Volwaardige woning in het klein

Niet voor niets zijn kleine huizen steeds meer in trek. Een mobiele woning van Chaletbouw Wernsen is een volwaardige woning, maar dan in het klein. Wilt u niet vastzitten aan één plek? Ook dan biedt een mobiele woning uitkomst. Een mobiele woning geeft u meer flexibiliteit en verplaatst u eenvoudig met u mee naar een andere plek. Oftewel, u hoeft geen afscheid te nemen van uw verplaatsbare woning!

Val voor de charme van een verplaatsbare woning

Wij zorgen ervoor dat uw dromen op het gebied van een mobiele woning uitkomen. Staat het ontwerp? In onze productiehal gaan wij aan de slag met de bouw van uw nieuwe mobiele woning. Onze kracht is om te ontwerpen en te bouwen op wens van de gebruikers. Wat kunt u echt niet missen in uw mobiele woning? En heeft u al nagedacht over de inrichting? Ons doel is om ervoor te zorgen dat u valt voor de charme van uw eigen unieke mobiele woning.

Mobiele woning laten bouwen? Kies voor Chaletbouw Wernsen!

Kiest u voor een kleine woning die van alle gemakken is voorzien en comfortabel leefcomfort biedt? Bekijk dan de mogelijkheden van Chaletbouw Wernsen. Kom gerust langs en maak kennis met ons bedrijf. U bent van harte welkom aan de Koningsbergenweg 19 in Barneveld.

Meer dan mobiele woningen

Naast mobiele woningen bouwen wij ook allerlei andere chalets. Hierbij kunt u denken aan een hoek chalet of dubbel chalet, maar ook aan een tiny house of mantelzorgchalet. Wij brengen uw tweede woning tot leven. Of u nu een mobiele woning wilt laten bouwen of een mantelzorgchalet. Wij staan voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0341 – 78 51 62 of door een mail te sturen naar info@chaletbouw-wernsen.nl. Kies voor comfortabel leefcomfort; laat een mobiele woning bouwen door Chaletbouw Wernsen!