Recreatie chalet

Lekker de tijd, kop koffie erbij, leeg vel tussen ons op tafel en we kunnen aan de slag! Waarmee? Met de realisatie van uw eigen chalet, mobiele woning of tiny house. Nu gaat dan toch echt gebeuren waarvan u al zo lang droomt. Stap één: het ontwerp. Bij Chaletbouw Wernsen zijn alle opties open. Wij bouwen naar uw wensen.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Uiteraard denken we met u mee, en hebben we desgewenst tal van leuke en creatieve suggesties voor u. Ook kijken we mee vanuit technisch en constructief oogpunt. Is het mogelijk wat u wilt? Kan het misschien (nog) praktischer, duurzamer, innovatiever? Onze kwaliteitsstandaarden zijn hoog, en die bewaken we zorgvuldig.

Legio mogelijkheden…

De mogelijkheden zijn legio. Een plat dak, een extra verdieping. Rechthoekig of bijvoorbeeld een L-vorm. Een gevel van hout of van kunststof. Strak en modern, of juist robuust, romantisch. En hoe luxe wilt u het hebben? Openslaande tuindeuren, een erker misschien? En wat dacht u van een inloopdouche, jacuzzi of sauna? Ziet u zichzelf al op een mooie zomeravond op uw veranda zitten?

…En slechts enkele beperkingen

U bepaalt zelf de afmetingen en de hoogte. Waar u wel rekening mee moet houden is het feit dat veel parken eisen stellen aan het aantal vierkante meters. Op de Veluwe, bijvoorbeeld, is dat vaak zo’n 50 m2.

Het transport over de weg stelt ook grenzen aan de afmetingen. De chalets worden volgens het proces van houtskeletbouw gefabriceerd in onze eigen productiehal. Vervolgens vervoeren we de elementen zelf naar de bestemming, en bouwen we ze snel en eenvoudig op tot een chalet. Zijn de elementen te groot voor transport? Dan lossen we dat op door in meer delen te vervoeren en op te bouwen. Mogelijkheden genoeg. Maar dat heeft dan uiteraard wel gevolgen voor het kostenplaatje.

Chalet modellen

We hebben voor het gemak een paar basis chalet modellen ontwikkeld. Niet om u te beperken in uw dromen, maar om bij het ontwerp al rekening te houden met afmetingen, transport en (dus) prijsstelling. De kwaliteit is bij elk chalet model even hoog, en alle opties zijn in elk type mogelijk. Twee enkelvoudige modellen kunnen daardoor verschillen als dag en nacht, in uitvoering, indeling e.d.

Het enkelvoudige chalet model is in de basis het meest voordelig. De afmetingen zorgen voor probleemloos transport en snelle bouw.

Voor het dubbele chalet model kiest u als u een groter chalet wilt en we dus op de bouwtekeningen en bij de realisatie wat moeten aanpassen aan vervoer over de weg.

Het hoekmodel kent een speelse L-vorm en wordt in twee delen vervoerd.

Onder de specials verstaan we chalets die echt anders dan anders zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van een boerderij.

Mantelzorgwoning

Onze chalets zijn ook gewild als mantelzorgwoning in de achtertuin. Niet meer voortdurend heen en weer rijden, maar ouders (of kinderen) lekker dichtbij. Praktisch én gezellig! In een volwaardige woning, voorzien van alle comfort en ruimte. Wij regelen het desgewenst van A tot Z voor u. Vanaf de aanvraag van de benodigde vergunningen tot en met de oplevering.

Garantie

Chaletbouw Wernsen geeft 10 jaar garantie op de elementaire draagconstructies (chassis, balklaag, buiten- en binnenwanden, en dakconstructie). Ook de vaste leveranciers met wie wij samenwerken hebben uitstekende garantievoorwaarden. Op kozijnen, ramen en deuren, dakbedekkingen en daklijsten krijgt u van hen productgarantie.

Waarom een chalet van Wernsen?

  • – Uw eigen, unieke ontwerp (maatwerk)
  • – Ambachtelijke bouw (geen lopendebandwerk)
  • – Lange levensduur (gaat een leven lang mee: hout is behandeld en geïmpregneerd)
  • – Onderhoudsvriendelijk
  • – Prima isolatiewaarden (lage stookkosten; koel in de zomer, behaaglijk in de winter)
  • – Te bewonen in elk seizoen
  • – Turnkey mogelijkheden (oplevering gestoffeerd en gemeubileerd)
  • – Wij ruilen uw oude chalet in.

Wat dacht u ervan?

Wilt u een keertje komen praten? Of liever gewoon eerst eens even een kijkje nemen, in de hal of in onze fotoalbums? U bent altijd welkom! We horen graag over uw dromen, wensen en plannen. Besluit u daarna eerst eens verder te kijken? Even goede vrienden. Hebt u vragen of wilt u graag een afspraak? Neem gerust contact op.