Recreatiechalets

Op zoek naar het vrije buitengevoel? Weggaan uit de hectiek van iedere dag wanneer u dat wilt ? Het wordt wel heel aantrekkelijk wanneer u naar uw eigen recreatiechalet gaat. Voor een weekend of een langere vakantie. U hebt geen gezeur met tijdig boeken. En de woning waarin u terechtkomt, valt nooit tegen. Uw wensen zijn daar namelijk allemaal in verwerkt. In uw eigen recreatiechalet combineert u het buitengevoel met het comfort van een tweede woning. Een woning waarin u zich helemaal thuis voelt.

Die tweede woning kan allerlei vormen aannemen. Een enkel chalet. Een dubbel chalet. Een hoekchalet. Of noem het uw mobiele woning of tiny house. U bent daarvan de trotse eigenaar.

Nog niet? Neem dan contact op met Chaletbouw Wernsen. Bij ons zijn alle opties open. Wij bouwen naar uw wensen, geheel op maat. In dat mooie proces doorlopen wij samen met u een transparant 5-stappenplan.

Hoge kwaliteitsstandaarden

In iedere stap denken wij met u mee. Kunt u alles aan ons overlaten. Wij komen desgewenst met leuke en creatieve suggesties. We geven u deskundig advies op basis van onze ruime technische en constructie-expertise. Kan het misschien (nog) praktischer, duurzamer, innovatiever? Onze kwaliteitsstandaarden zijn hoog en die bewaken we zorgvuldig.