Recreatiewoning laten bouwen?

Wilt u een recreatiewoning laten bouwen door een bedrijf dat ambacht tot in de puntjes beheerst? Chaletbouw Wernsen bouwt recreatiewoningen in een eigen productiehal. Voor u biedt dit veel mogelijkheden, want uw wensen kunnen omgezet worden naar een op maat gemaakte woning. Een woning die van alle gemakken is voorzien en waarin u comfortabel kunt leven. Ons doel is om een kwalitatief hoogwaardig recreatiewoning te realiseren waarin u zich direct thuis voelt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens enkele mogelijkheden op onze website.

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DE RECREATIEWONINGEN

Gebruik van de beste materialen

Een recreatiewoning van Chaletbouw Wernsen vergt vrijwel geen onderhoud. Dit komt niet alleen door het gebruik van de beste materialen, maar ook door het vakmanschap van Chaletbouw Wernsen. Wij werken niet met kant en klare ontwerpen waarbij de indeling al is bepaald. Bij ons krijgt u de kans om zelf aan de slag te gaan met de indeling. Wij vinden het belangrijk dat een ontwerp van een woning helemaal opgaat in de omgeving en past bij uw wensen. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan de buitenkant van een woning.

Recreatiewoning
Recreatiewoning bouwen

Meer dan recreatiewoningen

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met een ontwerp van uw recreatiewoning. Uiteindelijk bouwen wij uw eigen, unieke en duurzame recreatiewoning. Wij bouwen en ontwerpen niet alleen recreatiewoningen, maar ook tiny houses, tuinhuisjes en mobiele woningen. Wist u al dat u ons ook kunt inschakelen voor turn-key? Dit betekent dat wij een recreatiewoning bouwen dat volledig gemeubileerd en gestoffeerd wordt opgeleverd. Gaat u liever zelf aan de slag met het interieur? Dan kunt u er ook voor kiezen om een casco chalet te laten bouwen. Wij leveren dan alleen het exterieur, wat betekent dat u het interieur naar eigen smaak kunt inrichten.

Waarom uw eigen recreatiewoning laten bouwen?

Als u op zoek bent naar een tweede huisje om uw vrije weekenden, de vakanties of bijvoorbeeld de hele winter door te brengen, dan heeft u verschillende keuzes. U kunt op die momenten bijvoorbeeld ergens een huisje huren. Op de lange duur kost u dit echter een hoop geld, zonder dat u er iets blijvends voor terugkrijgt.

Velen die dan ook van plan zijn langere tijd gebruik te maken van een recreatiewoning op dezelfde plek, kiezen er dan ook voor een (reeds bestaand) huisje te kopen. Nadeel hiervan is echter dat de bungalow of chalet nooit exact aan al uw wensen voldoet, of het nu om de buitenkant gaat of om het interieur. U kunt dan natuurlijk het een en ander verbouwen, maar waarom zou u dan geen geheel nieuwe recreatiewoning laten bouwen? Dan voldoet het pas écht aan al uw wensen!

Recreatiewoning voor permanente bewoning

Waar de naam het al zegt is een recreatiewoning in de eerste plaats bedoeld om erin te recreëren. Vrije tijd doorbrengen dus. Dat wil zeggen dat u een recreatiewoning kunt bezitten naast uw ‘gewone’ huis, waar u het grootste deel van de tijd doorbrengt. Echter, een permanente woning middenin de natuur, in alle rust: het is een beeld dat velen aanspreekt. Vandaar de veelgehoorde vraag of een recreatiewoning ook permanent bewoond mag worden.

Voor het antwoord op die vraag kunt u het best navraag doen bij de gemeente waarin uw (beoogde) chalet komt te staan. Want hoewel het officieel dus verboden is een recreatiewoning permanent te bewonen, verschilt het per gemeente of dit al dan niet toch gedoogd wordt. Hiervoor dient u een zogeheten persoonsgebonden gedoogbeschikking aan te vragen. Of deze afgegeven wordt kan per persoon én per bestemming verschillen.

Wat kost een recreatiewoning van Wernsen Chaletbouw?

We begrijpen dat u graag een indicatie zou krijgen van de prijs voor een nieuw te bouwen recreatiewoning. Echter, omdat deze echt afhankelijk is van het type chalet (enkel, dubbel of hoekchalet, mantelzorgwoning of special) en uw eigen specifieke wensen, is het welhaast onmogelijk om hier in algemene zin iets over te zeggen. Neemt u daarom vooral vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we op basis van uw wensen voor u een inschatting maken.

Recreatiewoning laten bouwen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een recreatiewoning? Laat u dan informeren en adviseren door Chaletbouw Wernsen. Samen met u realiseren wij een recreatiewoning zoals u voor ogen heeft. Heeft u ook interesse in een duurzame recreatiewoning? Neem dan contact op met Chaletbouw Wernsen. U kunt ons bereiken via 0341 – 78 51 62 of een mail sturen naar info@chaletbouw-wernsen.nl. Wij gaan maar al te graag aan de slag met de bouw van uw recreatiewoning!