Tiny house bouwen?

Droomt u ervan om een tiny house te bouwen? Een volwaardig huis van maximaal 50 m² met alles binnen handbereik? Chaletbouw Wernsen maakt uw tiny house op maat, op basis van eigen ontwerp. Duurzaam, innovatief en betaalbaar.

De voordelen van een tiny house

Een compact huis op maat, met alleen de benodigde spullen binnen handbereik; dat is een tiny house van Chaletbouw Wernsen. Daarnaast zijn onze tiny houses duurzaam, comfortabel én betaalbaar. Hoge woonlasten of zorgen over te veel bezit zijn met een tiny house verleden tijd.

Een tiny house laten bouwen door Chaletbouw Wernsen

Indien u een tiny house laat bouwen bij Chaletbouw Wernsen, bepaalt u zelf hoe uw huis er uit komt te zien. De opbouw van onze tiny houses is traditionele houtskeletbouw. Het huis staat op een chassis op wielen, wat in de meeste gevallen wordt ingegraven zodat dit niet meer zichtbaar is. Het voordeel van een chassis op wielen is dat u uw tiny house eenvoudig kunt verplaatsen indien nodig.

Ook de gevelbekleding bepaalt u zelf. Gaat u voor het onderhoudsvrije kunststof of een mooie houtsoort? De mogelijkheden bij Chaletbouw Wernsen zijn eindeloos.

Tiny Houses Nederland
Tiny House Bouwen

Tiny houses in Nederland

Het idee voor tiny houses ontstond in Amerika. Dit idee werd geboren uit financiële nood na de financiële crisis in Amerika in 2008. Daarnaast ontstonden de kleine woningen ook uit het idee dat weinig spullen en ballast voor vrijheid zorgen. Ook in Nederland zien we dat steeds meer mensen een tiny house bouwen of laten bouwen.

De vraag naar woningen voor een eenpersoonshuishouden stijgt en daarnaast is een hypotheek of sociale huurwoning niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast wordt de groep mensen die kleiner en bewuster willen leven steeds groter. Mede hierom kiezen steeds meer mensen ervoor om een tiny house te bouwen.

Meer informatie over een tiny house bouwen

Gaat uw hart ook sneller kloppen bij het idee van een tiny house? Chaletbouw Wernsen helpt u graag bij het realiseren van een eigen tiny house in Nederland. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar info@chaletbouw-wernsen.nl of bel naar 0341 – 78 51 62. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden wat betreft een tiny house bouwen.