Vacature Calculator/Inkoper

Meer vrijheid, meer ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Dat krijg je als Calculator/Inkoper bij Chaletbouw Wernsen in Barneveld. Iets voor jou? Lees dan verder!

Reken op meer bij Chaletbouw Wernsen!

Bij Chaletbouw Wernsen maken we mensen blij met een duurzaam, mooi en comfortabel chalet. We regelen alles voor onze klanten: van het eerste gesprek tot het overhandigen van de sleutels na plaatsing op locatie. De chalets bouwen we in onze moderne productiehal in Barneveld, op ambachtelijke wijze, met een team vakkundige specialisten.

Jouw Functie:

Als Calculator/Inkoper ben jij de verbindende schakel tussen verkoop en de bouw van een chalet. Je maakt aan de hand van bouwtekeningen een nauwkeurige calculatie en zorgt – na opdracht – voor de optimale, tijdige en efficiënte inkoop van materialen. Je beoordeelt onze leveranciers en bekijkt of er andere interessante partijen zijn. Je werkt samen met onze directeur, de afdeling Verkoop en de medewerker Logistiek & Voorraadbeheer. Op de hoogte blijven van innovaties? Daarvoor bezoek je vakbeurzen.

Dit ben jij:

Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en bent bekend met zowel MS- als CRM-software. Je bent daarnaast accuraat, kunt goed plannen en organiseren, en ziet bij complexe situaties altijd wel een oplossing. In alles ben je gericht op kwaliteit.

Wat wij je te bieden hebben:

  • Fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en meegroeien in de organisatie
  • Salarisindicatie: schaal G CAO Timmerindustrie, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • 25 vakantiedagen en 7 ATV-dagen
  • Prettige en informele werksfeer met iedere vrijdagmiddag een gezellige afsluiting

Kortom, we bieden in één woord: meer.

Hoe we dit verder invulling geven, bespreken we graag tijdens een persoonlijke ontmoeting. Dan laten we je meteen ons bedrijf zien en ervaar je de informele maar gedreven sfeer en cultuur. Zullen we eens kennismaken?

Bel of app met Inge, 06 1177 9790.

Of stuur je motivatie via de mail door op onderstaande knop te klikken: