Vacature Manager Verkoop

Je bent een ervaren verkoper, maar wilt meer: collega’s aansturen, nieuwe verkoopkanalen aanboren en ook tijd krijgen om klanten echt persoonlijk te bedienen. Iets voor jou? Lees dan verder!

Salesprof die méér wil dan verkopen

Bij Chaletbouw Wernsen maken we mensen blij met een duurzaam, mooi en comfortabel chalet. We regelen alles voor onze klanten: van het eerste gesprek tot het overhandigen van de sleutels na plaatsing op locatie. De chalets bouwen we in onze moderne productiehal in Barneveld, op ambachtelijke wijze, met een team vakkundige specialisten.

Jouw Functie:

Als Manager Verkoop zorg jij voor een gezonde orderportefeuille. Je stelt klantprofielen op, zoekt actief naar verkoopkansen, bent nauw betrokken bij marketing en promotie, en ontdekt nieuwe saleskanalen. Het hart van je werk? Persoonlijk begeleiden van klanten in de eerste fase van het verkoopproces. Je bent manager maar zeker ook verkoper. Klantafspraken leg je natuurlijk correct en helder vast. Daarmee leg je de basis om van iedere order een succes te maken.

Dit ben jij:

Je hebt een opleiding op hbo-niveau (commercieel) en hebt ervaring in de bouwbranche. Sales zit in je genen en je vindt het leuk om initiatief te nemen. Een afwachtende houding? Die is aan jou niet besteed. Bij alle dynamiek vergeet je niet om klantafspraken nauwkeurig vast te leggen. Je houdt van persoonlijk werken, zowel richting klanten als collega’s, en bent in alles gericht op kwaliteit.

Wat wij je te bieden hebben:

  • Fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en meegroeien in de organisatie
  • Salarisindicatie: Afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • 25 vakantiedagen en 7 ATV-dagen
  • Prettige en informele werksfeer met iedere vrijdagmiddag een gezellige afsluiting

Kortom, we bieden in één woord: meer.

Ben jij de salesprof die meer wil? Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Dan laten we je ons bedrijf zien en beleef je de informele maar gedreven sfeer en cultuur.

Bel of app met Inge, 06 1177 9790.

Of stuur je motivatie via de mail door op onderstaande knop te klikken: